10 Temmuz 2008 Perşembe

GİDİYORUMMMMMMMMMM





Gidiyorum dostlarım. Artvin bitti ve Çanakkaleye doğru uzanıyorum. Yüce Rabbim bizlere hayırlı çalışma ortamları hayırlı dostluklar göstersin inşallah. İnanın Artvin çok güzel ama insanın iş huzuru olmadımı hiç birşeyin tadı olmuyor.
Batıda 150 kişinin yaptığı işi doğuda 4 kişi yapmaya çalışıyoruz. Farka bak. Buda ne demek oluyor bir an önce mecburi hizmet süremizi bitirip kaçmak demek oluyor.

Dostlarım 12 Temmuzda eşyam gidiyor ben 20 Temmuzda Çanakkalede olacağım inşallah. Belki 1, 1.5 Ay Bilgisayarım olmayabilir. Yani Bu demek oluyorki 2 ay yokum. Bloğumu yanlız bırakmayın. Yorumlar kısmına mesaj bırakın. Ben sonra okurum. Tam sizlere alışmışken beni bırakmayın olurmu? Hepinizi Öpüyorum. Allaha emanet olun Dostlarım.

5 yorum:

anemonun mutfagi dedi ki...

arkadaşım en acılı olduğum günlerde yanımda olduğun için teşekkür ederim sana yeni iş yerinde başarılar dilerim...

Adsız dedi ki...

tayininiz hayırlı olsun.doguyu iyi bilirim 8 yıl orada çalıştım eşyalarımız alışmıştı marş marş dedimi toplanıyorlardı:)yeni yerinizde başarılar.zehra www.hamdivehusnucan.blogspot.com

biryudumhobi dedi ki...

hayırlı olsun yeni yeriniz çanakkalede çok güzeldir eminim hiç gitmedim ben ama gitmeyi çok isterim
iyi taşınmalar:)))

made in funda dedi ki...

canım merhabalar.eski bloğuma gelmişsin cboxa yazmışsın ama adres çubuğunu kopyalamamışsın.seni bulmam zor oldu biraz ama bloğunu çok beğendim.ben de seni listeme ekliyorum.şu an tatildeyim ben.bundan sonra blogspottaki adresime beklerim.çanakkalede size mutluluk getirir inşallah sevgiler..

gelibolu17 dedi ki...

CANIM NAPIYOSUN ŞU ARALAR YERLEŞMİŞ OLMAN LAZIM EVİNE.GÜLE GÜLE OTUR UMARIM BURALARI SEVERSİN.MÜSAİT OLUNCA YADA İZİN GÜNÜNDE GEL BEKLERİM KENDİNE İYİ BAK CANIM SEVGİLER