Malzemeler:
- 3 Yumurta
- 1 Su Bardağı Sıvı yağ
- 1 Su Bardağı Süt
- 3 Su Bardağı Un
- 1 Subardağı Toz şeker
- 1 Paket Kabartma Tozu
- 1 Çay Bardağı Hindistan Cevizi
Hazırlanışı:
- Yumurta ve şekeri beyazlaşıncaya kadar çırpın.
- Süt ve sıvı yağı ekleyip bir dakika kadar yavaş devirde çırpmaya devam edin.
- Elenmiş unu kabartma tozunu hindistan cevizini ilave edip mikserin düşük ayarı ile çırpmaya devam edin.
- Kalıbı sana yağ ile yağlayıp hafif toz şeker serpin ve karışımı kalıba döküp önceden ısıtılmış 180 derece fırında 30-35 dk pişirin. (Her fırına göre değişiyor)
SAYGILAR..........
1 yorum:
kıııı şekerparem tarifi yazmaya üşendinmi:)))) elciklerine sağlık pek güzel görünüyor...ahahah bişeyi merak ettim soruyummu benim cemre haberinden sonra heveslendiğini ve bir tane daha düşündüğünü yazdın ya icraat başladımı ehahıhahihehahih:))))9 sevgilerimle öpüyorum
Yorum Gönder